| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 02/08/2020

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Espardenyà » Peixos i mariscos » Plats autòctons » Plats de cullera

Alzira rinde culto a un producto de la tierra: l'espardenyà

La caravana de Canal Cocina se desplazó hasta Alzira para conocer este plato tan nuestro

 


La Caravana de Canal Cocina se desplaza hasta el Alzira, en la Comunidad Valenciana para conocer esta fiesta gastronómica que comenzó en 2017 para rendirle culto a un producto de la tierra: l’eespardenyà. La presentadora Begoña Tormo, del programa Fiestas Gastronómicas, nos enseña en el capítulo 27 lo más destacado de esta celebración. Aquí la información completa.

 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.