| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 05/10/2024

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Events gastronòmics » Tapes

Cap de setmana frenètic a l’Alcúdia amb la inauguració de la XXVIII edició de la Fira Gastronòmica

La fira estarà oberta al públic, des de les 10:00 fins a les 14:00 hores i de les 17:00 fins a les 22:00 hores, en el recinte firal de l'Alcúdia


._000255
Ahir, es va inaugurar la XXVIII edició de la Fira Gastronòmica de l'Alcúdia, un esdeveniment que va tornar amb força i ​​s’ha consolidat com un referent de la gastronomia valenciana. Més de 30 expositors de productes autòctons, un mercat d'artesania i una fira d'atraccions ofereixen, este cap de setmana, una experiència única per a tots els visitants.
Durant estos dies, els assistents poden degustar vins, formatges, licors, embotits i molts altres productes de qualitat, en el que s'ha convertit en una cita ineludible per als amants de la gastronomia. La fira torna a destacar pel seu enfocament en els ingredients de proximitat i els productes elaborats de manera artesanal.
A més de l'oferta gastronòmica, la Fira de l'Alcúdia també brinda una àmplia varietat d'activitats per a tota la família. Els més xicotets poden disfrutar de tallers de cuina, jocs tradicionals i una zona d'atraccions, mentres que els adults participaran en tastos de vins i cerveses, així com en concursos de cuina. Les actuacions musicals en directe i els espectacles animaran també l'ambient festiu i familiar durant tot elk cap de setmana.
La fira estarà oberta al públic des de les 10:00 fins a les 14:00 hores i de les 17:00 fins a les 22:00 hores en el recinte firal de l'Alcúdia, situat en el centre del municipi, i compta amb un ampli p`pàrquing grautït.
L'alcalde de l'Alcúdia, Andreu Salom, ha destacat la importància d'este esdeveniment per a la promoció dels productes locals i la dinamització econòmica del municipi i de la comarca. "La Fira Gastronòmica de l'Alcúdia és una oportunitat única per a posar en valor la riquesa i la diversitat de la nostra gastronomia. A més, constituïx un punt de trobada per a productors, cuiners i amants de la bona cuina”, assegurà Salom.
E6D

 

 

 

._000351

._000733
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.