Carcaixent celebrà el seu primer ‘Concurs d’Amparín’
Dins dels actes de la Fira Modernista i organitzat per la Falla Plaça Major
Amb el temps esta recepta s'ha anat oblidant a poc a poc i quasi no es cuina actualment. Iván Taléns, en representació de la Falla Plaça Major, ha volgut traure-la de nou a la llum amb la celebració d'este concurs en el qual han participat veïns de la localitat i diversos establiments de hostalers.
Per a això s'han creat dos categories de participació, una amateur i una altra professional, tot i que també hi ha hagut una menció especial a la recepta més puntuada independentment siga en una categoria o en una altra. Un jurat d'experts,entre els quals hi havia grans professionals de la gastronomia, han estat encarregats de seleccionar els millors plats.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
La Falla Plaça Major recupera esta tapa carcaixentina en un concurs, el pròxim diumenge 2 de juny, al Parc del...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
"Demà, el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca arriba a la seua 52 edició i com diu el refrany:...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Un total de tretze xiquets d’ entre 8 i 14 anys van demostrar al jurat la seua valia cuinant
Hi ha 0 comentaris / Llegir més