| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 20/10/2015

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Cursos, jornades, tallers

Curs "Laboratori Culinari" de Riberaturisme al Restaurant Camí Vell d'Alzira

Formació de Riberaturisme i el CdT indicada per a cuiners en actiu. Cal formalitzar les inscripcions amb data límit de dilluns 2 de novembre, més informació al telèfon 96 241 41 42, o a [email protected]


._000344



._000300
 
Convocatòria oberta per al curs Tècniques innovadores en la cuina, programat per Riberaturisme amb col•laboració del CdT València de la GV. Laboratori Culinari és la denominació d’aquest curs especialitzat que tanca les accions formatives anuals de 2015 de Riberaturisme, organisme de la Ribera del Xúquer encarregat de la gestió turística comarcal.
Curs de matrícula gratuïta i amb places limitades adreçat a persones ocupades ja que es tracta de formació contínua. Proposta especialment indicada per a cuiners en actiu per a millorar les tècniques a l’hora d’elaborar plats innovadors col•laborant així en la millora de la qualitat i la diversificació en el sector de la restauració, actiu per a posar en valor dins l’oferta turística comarcal.
Les classes estan programades en sis sessions que s’impartiran de 17 a 20 h., de dilluns a dimecres, els dies 9-10-11 i 16-17-18 de novembre. Formació que es durà a terme el proper mes a càrrec del docent Ivan López al Restaurant Camí Vell d’Alzira.
Cal formalitzar les inscripcions amb data límit de dilluns 2 de novembre a través de la web de xarxa de centre de turisme (link http://goo:gl/WhU0yu). Més informació al telèfon 96 241 41 42, o a [email protected]
Riberaturisme


El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 1Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.