Del 4 al 6 de novembre torna la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia
Els concursos de Putxero i Postres de Kaki es celebraran el 14 de novembre
Tot seguit quedarà oberta al públic al llarg de tot el cap de setmana. L’accés a la fira és totalment gratuït.
Els Bons-degustació
En arribar a la Fira es podran adquirir bons per poder accedir a les degustacions dels productes exposats, tant de beure com de menjar. El bo s’acompanya de copa i plat on poder tastar tot allò que podrà el visitant comprar i endur-se a casa.
Espai de restauració i fira tradicional
Estarà obert tot el dia, on s’oferiran menjars tradicionals, i també la Fira tradicional mentre es mantinga l’ambient.
Els concursos de Putxero i Postres de Kaki
Se celebraran el dilluns 14 de novembre.
El concurs que es presenta pretén difondre entre el gran públic, amb la col·laboració dels més importants professionals de la restauració valenciana, un plat magnífic i tradicional de la gastronomia valenciana, com ho és el putxero.
Al mateix temps es va a estimular la creativitat dels participants invitant-los a dissenyar uns postres amb el nostre kaki de la Ribera del Xúquer.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
"Després de la pandèmia i amb 25 celebracions a la costella, la Fira Gastronòmica de l'Alcúdia es mereixia una...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Entrevista a Lluís Ribera, director de la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia, que ens convida a disfrura-la del 8 ...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Entrevista a Lluís Ribera, president de l'Associació Fira Gastronòmica de l'Alcúdia 2017
Hi ha 0 comentaris / Llegir més