._000546
._000671
El dijous, les persones usuàries del centre de persones amb discapacitat Som i Estem van celebrar una jornada de portes obertes i de degustació de plats vegans.
El taller de cuina, emmarcat en la VI Setmana de la Salut d'Almussafes, que es va celebrar d'11 a 13 hores en la seu de l'associació davall la direcció i supervisió de la seua coordinadora, Eva Caballe, va comptar amb la presència de la presidenta de l'associació, Mª José Llopis, de familiars dels jóvens usuaris i de persones voluntàries del centre.
Els propis membres de Som i Estem es van penjar les bates i gorros de cuina per a preparar tres plats veganos: humus, guacamole i sobrassada, que amb posterioritat van poder degustar les persones assistents.
Diversió i camaraderia durant la jornada, gràcies a la qual es va mostrar el resultat del treball desenrotllat durant els últims dos anys en el programa de cuina tendent a promoure l'autonomia de l'alumnat també en els foguers.
Ajuntament d'Almussafes