| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 11/03/2021

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Arròs » Plats autòctons » Plats de cullera

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca guanya el I Premi Safranet

Atorgat per la Falla Dr. J.J. Dómine-Port

 

El port de València ha sigut el lloc triat per la Falla Dr. J.J. Dómine-Port, de València, per a fer el lliurament dels seus primers Premis Safranet, creats amb l'objectiu de reconéixer la labor excel·lent de persones, empreses i institucions que han ajudat al manteniment i promoció del port de València, la cultura valenciana i la seua gastronomia. En esta primera edició, els membres de la comissió, coneguda per l'organització d'un multitudinari concurs de paelles, han decidit atorgar el I Premi Safranet, en la categoria de col·lectiu, al Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, certamen gastronòmic en el qual participen professionals de l'àmbit nacional i internacional, “per la seua magnífica labor en l'expansió i promoció del nostre plat més reconegut”, en paraules dels organitzadors.
Amb un aforament molt reduït, a causa de la situació de crisi sanitària, i amb el port de València com a escenari, l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i la regidora responsable del Concurs, Manoli Egea, han recollit este guardó de mans de les falleres majors i presidents de la comissió. L'alcalde va agrair el lliurament d'esta distinció al Concurs Internacional, “que forma part de la vida de Sueca i els seus habitants. Este Premi és un reconeixement a la labor desenvolupada per tantes persones, durant més de 60 anys, per a aconseguir la consolidació i el respecte que mereix, i que gaudeix, el nostre certamen hui dia. Nosaltres, com a actuals responsables de l'Ajuntament, treballarem per a potenciar-lo encara més”. Per la seua banda, la regidora resposable del Concurs, Manoli Egea, va assenyalar que “la paella és coneguda a tot el món; per això, quanta més unió existisca entre diferents certàmens, professionals o no, relacionats amb este plat, millor podrem contribuir i continuar treballant perquè el seu prestigi siga encara major”.
Tots els premiats van rebre la figura de Safranet, dissenyat i creat pels artistes Paco Pellicer i Marisa Falcó 'Fet d'encàrrec'. Des de la comissió, van remarcar la intenció que esta edició siga la primera de moltes.
Ajuntament de Sueca
 

 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.