El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca protagonista de la guia gastronòmica de El Mundo
L’autor vol "rendir tribut als molts esforços que s’han fet per explicar l’inexplicable sobre la Paella Valenciana"
El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca ha sigut triat protagonista, dins dels certàmens del seu gènere, per la guia gastronòmica “La paella valenciana. Del ADN al I+D+i,” obra del periodista Paco Alonso. L’Hotel Alameda Palace de València va acollir la presentació del llibre en un acte a què va acudir la regidor responsable del concurs de Sueca, Teresa Ribes, en representació de l’Ajuntament, invitat a l’esdeveniment.En el seu discurs de presentació, Alonso va tindre paraules d’agraïment especialment cap a l’Ajuntament de Sueca, per mantindre viu este important Concurs “baluard de la recepta tradicional de la paella valenciana. Restaurants de tot el món participen desitjosos per incloure en el seu palmarés el preat guardó”, afirma Alonso. Esta obra gastronòmica, amb la qual l’autor vol “rendir tribut als molts esforços que s’han fet per explicar l’inexplicable sobre la Paella Valenciana”, es va regalar als lectors dissabte passat, 24 de novembre, junt amb el diari El Mundo.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
El Queen Victoria Park de Melbourne ha acollit este cap de setmana un festival gastronòmic amb la paella com a...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
L'alcalde de Sueca Dimas Vázquez i la regidora responsable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de S...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
S'ha presentat hui al paratge de la Montanyeta dels Sants la 54 edició del Concurs Internacional de Paella Val...
Hi ha 1 comentaris / Llegir més