| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 13/03/2014

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Arròs

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca torna al Congrés dels Diputats

Els dos restaurants del Parlament espanyol serviren ahir un miler de racions de paella valenciana


Una vegada més, la paella valenciana, cuinada segons la recepta oficial del Concurs Internacional que se celebra en Sueca, va tornar a aconseguir un grandíssim èxit d’acceptació per part dels comensals que ahir es trobaven en els dos restaurants del Congrés dels Diputats, i que es van mostrar encantats amb esta iniciativa que va partir l’any passat del diputat nacional suecà, Joan Baldoví. L’èxit aconseguit ahir va ser encara major, ja que es van cuinar al voltant de mil racions, superant àmpliament les de l’any anterior, unes 650, i és que la gran majoria de les persones que van acudir als restaurants es va decantar pel nostre plat més universal. Les felicitacions, tant a Baldoví com a la regidora responsable del Concurs, Teresa Ribes, van ser la tònica general, així com els agraïments pels obsequis que va entregar l’Ajuntament a tots aquells que van triar per a dinar un plat de paella valenciana de Sueca, i que van consistir en un saquet d’arròs D.O. València, cortesia d’Arrocerías Antonio Tomás SL, col·laborador oficial del Concurs, una cullera de fusta, un calder en miniatura i un fullet informatiu que contenia els ingredients i la recepta oficial del Concurs de Sueca.
La iniciativa va comptar amb la col·laboració de l’empresa Eurest, posseïdora de la concessió administrativa dels dos restaurants, i del seu unit mànager, Luis Miguel Cardenete. També van prestar la seua col·laboració Javier Gutiérrez, gerent dels dos restaurants; Arturo Guiroy, cap de cuina; i Mª Luz Tomás, d’Arrocerías Antonio Tomás SL.  
“L’èxit d’enguany ha superat al de l’anterior. I és que, només van conéixer que s’anava a servir paella valenciana, cuinada per gent que havia viatjat expressament des de Sueca, la gran majoria van triar el nostre plat. Estic molt contenta perquè van ser moltes les felicitacions rebudes per la iniciativa, així com pel sabor de les paelles. També van mostrar curiositat pel Concurs i la recepta original. Vull agrair, a totes les persones que han col·laborat amb nosaltres, la seua ajuda, entusiasme i les facilitats que ens van brindar en tot moment. Per descomptat, el nostre agraïment per als cuiners que es van desplaçar ahir des de Sueca, Jesús Melero, coordinador del Concurs, Toni Beltrán i Antonio Collado, que van aconseguir preparar les prop de setanta paelles que es van servir”, ha assenyalat Ribes. 
Ajuntament de Sueca
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.