El Kaki Ribera del Xúquer presentarà la seua nova temporada
L'esforç dels productors de la DOP Ribera del Xúquer garanteix la qualitat
La Denominació d'Origen Kaki de la Ribera del Xúquer ha patit en les seues finques associades la suma de diversos fenòmens climàtics extrems. Una primavera amb fortes temperatures i pluges continuades, a més d'una onada de calor durant els mesos d'estiu inèdits en aquesta regió. La suma de tots dos factors ha minvat la capacitat de producció dels arbres fruiters, reduint exponencialment els fruits amb els paràmetres de qualitat necessaris que són imprescindibles per a presentar-se com Persimon® davant els consumidors.El kaki de la marca Persimon®, exclusiu de la Denominació d'Origen Protegida Kaki Ribera del Xúquer, tornarà a arribar als consumidors, després de la labor de selecció, control i etiquetatge que marca aquest segell qualitat, en una temporada que comptarà amb el suport de la plana major institucional municipal i autonòmica.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
En la comarca de la Ribera se concentra cerca del 90 % de la producción nacional de kaki
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Císcar destaca el prestigio alcanzado en los mercados por la marca comercial Persimon
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Entrevista a Lluís Ribera, president de la Fira Gastronòmica de l'Alcúdia, amb motiu del VII Concurs de Putxer...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més