El restaurant L’Alfàbega d’Alginet ha obtingut el segon premi del 'Concurs d’Arròs del Senyoret de Bétera'
Es tracta de la sisena edició d’este concurs gastronòmic
L'Arròs del Senyoret de Bétera és una recepta que es prepara amb sipia, punta bruta, gamba allistada, gambó i corvina, nyora, tomaca, oli d'oliva, safrà, all i fumet de peix. L'arròs que es va utilitzar va ser un Albufera de l'empresa “Arrossos Ciutat de Sueca”, de Rafa Máñez.
En esta sisena edició han participat restaurant de tot arreu del nostre territori: Gandia, Godella, Serra, l’Alcúdia, València, Sueca, Cullera i per suposat el restaurant l’Alfabèga d’Alginet, amb el seu xef Víctor Sanchis al capdavant.
Cal ressenyar que en cada edició d'aquest Concurs es dona una part de la recaptació a una ONG, en aquesta ocasió la beneficiària va ser Càritas de l'Església Parroquial de Bétera.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
El restaurant torna a imposar-se en un concurs després de guanyar recentment el de Gaspatxo de Tous
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Es pretén una major divulgació i reconeixement del gaspatxo que es cuina a Tous
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
En la II Gala Artesans de l'Arròs de Cullera
Hi ha 0 comentaris / Llegir més