._000733
Es tracta de la sisena edició d’este concurs gastronòmic, que hi havia que hagut que suspendre les dos edicions anteriors a conseqüència de la Covid-19.
L'Arròs del Senyoret de Bétera és una recepta que es prepara amb sipia, punta bruta, gamba allistada, gambó i corvina, nyora, tomaca, oli d'oliva, safrà, all i fumet de peix. L'arròs que es va utilitzar va ser un Albufera de l'empresa “Arrossos Ciutat de Sueca”, de Rafa Máñez.
En esta sisena edició han participat restaurant de tot arreu del nostre territori: Gandia, Godella, Serra, l’Alcúdia, València, Sueca, Cullera i per suposat el restaurant l’Alfabèga d’Alginet, amb el seu xef Víctor Sanchis al capdavant.
Cal ressenyar que en cada edició d'aquest Concurs es dona una part de la recaptació a una ONG, en aquesta ocasió la beneficiària va ser Càritas de l'Església Parroquial de Bétera.
Declaracions de Victor Sanchis a El Sis Doble després d’aconseguir
el segon lloc en la sisena edició del Concurs d’Arròs del Senyoret de Bétera
Vols llegir totes les nostres notícies en el Sis Doble?