| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 21/05/2024

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Snacks » Tendències

El tall precís, la base de la perfecció de les papes Duso

Cada creïlla és tallada segons el punt de maduresa en el que es troba



._000626


Abans d’entrar en la fase de fregida, dins del nostre procés totalment artesanal, cada creïlla és tallada segons el punt de maduresa en el que es troba. Un pas molt important  per a aconseguir la textura cruixent i consistència perfecta que caracteritza les nostres DUSO.
Des de Duso volem anar mostrant-vos com és el procés artesanal d’el·laboració de les nostres papes. Poc a poc anirem compartint les diferents fases per a que ens conegueu a nosaltres i què és el que fa que les Duso siguen úniques.
Papes Duso
 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars