Divendres, 14 de mar㧠de 2025 | Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 

 21/02/2025

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Notícies del sector

El xef de Carcaixent Àlex Vidal també triomfa a Alzira en la seua Setmana de l’Economia

Ha compartit la seua experiència i visió sobre com la gastronomia pot esdevenir un element clau per a la transformació de l’economia local

 
 
La quarta jornada de la XVII Setmana de l’Economia d’Alzira ha estat marcada per la ponència d’Àlex Vidal, propietari del restaurant Origen i guardonat amb un Sol Repsol i una Estrella Michelin. Vidal ha compartit la seua experiència i visió sobre com la gastronomia pot esdevenir un element clau per a la transformació de l’economia local.
Baix el títol “Producte local, economia circular i filosofia Slow Food”, el xef ha defensat un model basat en l’ús de productes de proximitat, el suport als petits productors i el respecte pel medi ambient. Segons Vidal, aquesta estratègia no només millora la qualitat dels plats, sinó que també contribueix al creixement econòmic i social del territori.
“La gastronomia sostenible és una eina poderosa per a revitalitzar les economies locals i fomentar un consum responsable”, ha afirmat el ponent. A més, ha destacat els reptes que suposa apostar per aquest model, com la necessitat de sensibilitzar tant els consumidors com els professionals del sector.
L’acte, que ha comptat amb una gran assistència, s’emmarca dins de les activitats organitzades per IDEA Alzira i l’Ajuntament d’Alzira.
Per a aquells que no han pogut assistir en directe, la ponència està disponible en el canal de YouTube
E6D
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.