._000255
._000256
La setena edició del concurs ha comptat amb la participació de dotze restaurants, una mostra representativa de la millor cuina tradicional dins de la gastronomia valenciana: Juan Veintitrés, de Benifaió; La Visteta, de Barx; Chaparral i Casa Granero, de Serra; Restaurant Emi, d’ Orxeta; Sala Braham, de Riola; Gambrinus, de Siete Aguas; Miguel y Juani, de L'Alcúdia; La Mar Salà, de Cullera; Hotel Les Rotes, de Dénia; La Bonita del Puerto, del Grau de Gandia i La Granja, de Sueca.
Acabat el concurs, els assistents pogueren tastar tots els putxeros que s’han presentant a esta convocatòria i anar fent les seues travesses de qui seria el guanyador; després gaudiren d’un bon putxero valencià, elaborat per Salones Siglo XXI. A l’acte estigueren presents l’alcalde de l'Alcúdia, Robert Martínez y la diputada provincial Oreto Segura; a més de representants de les diverses entitats esportives i socioculturals de l’Alcúdia. En el transcurs del dinar, Daniel Belda, gerent de Bodegues Belda, de Fontanars dels Alforins, ha sigut homenatjat per la organització per ser l’únic expositor que no ha faltat a cap de les 20 edicions de la Fira.
En acabar el dinar es lliuraren els premis
3r Premi de postres de Kaki: Miguel y Juani, de l'Alcúdia.
2n premi de postres de Kaki: Casa Granero, de Serra.
1r premi de postres de Kaki: Juan Veintitrés, de Benifaió.
3r premi de putxero valencià: La Granja, de Sueca.
2n premi de putxero valencià: Chaparral, de Serra.
1r premi de putxero valencià: Gambrinus, de Siete Aguas.
Àudio complet de l'entrega de premis
del VII Concurs de Putxero i Postres de Kaki de l'Alcúdia
Declaracions dels restaurants
participants de la Ribera
E6D
._000330