Este dissabte es lliuren a l'Alcúdia els premis 'Cacau d'Or 2016'
#LaCulturaDelAlmuerzo en col•laboració amb l'Ajuntament i l'Associació l’Alcúdia Gastronòmica reuneix a alguns dels més prestigiosos cuiners i restauradors
En què consistix l’Esdeveniment?
En primer lloc es tracta de gaudir d'un esmorzar elaborat per l'Associació L’Alcúdia Gastronòmica on cuinaran o prepararan alguna especialitat: Juan Carlos Galbis (President), Ricard Briz (Carnisseria Ecològica ORCE), Pedro José Gómez (Rte. Oncle Pere), Luis Clemente (Grup REX), Francisco Rodríguez (Rte. Miguel i Juani) 1er. Premi del Concurs de Paelles de Sueca 2015, 1er. Premi del Concurs de Putxero 2016.
També participen altres entitats i associacions, com és el cas dels forners de L’Alcúdia, on en els seus obradors artesans elaboraran un pa especial per a l'ocasió “LA ROSCA"
EL TROCITO DEL MEDIO, de València
BAR EL KIOSKO, de València
LA MAR SALÁ, de Cullera
Al marge els tres premis Cacau D’Or que constitueixen el moment més important de l'acte, també s’atorgaran uns diplomes acreditatius “Esmorzador d’Honor” a les autoritats i cuiners que han fet possible aquest esdeveniment. També al President i Director de la Filharmònica Alcudiana, Sergi Pastor i Vicent Avellán, pels èxits obtinguts per la Banda en 2016, primer premi amb menció d’Honor en el certamen provincial i també en l’autonòmic
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
El dissabte 24, a les 10 del matí, se celebrarà el tradicional esmorzar de Sant Andreu i la IV edició dels Pre...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Dissabte 30, el dia del patró, se celebren un munt d’actes, entre ells l’Esmorzar de Sant Andreu amb els Premi...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
L’Associació de Fotògrafs Professionals d’Aragó (AFPA) l'hi va concedir el premi de Fotografia de lliure creac...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més