._000428
._000429
#LaCulturaDelAlmuerzo en col•laboració amb l'Ajuntament i l'Associació l’Alcúdia Gastronòmica, que reuneix a alguns dels més prestigiosos cuiners i restauradors de la Comarca de la Ribera Alta, celebra per segon any consecutiu un esmorzar en L’Alcúdia. En esta ocasió i com a agraïment al suport que ha brindat la corporació municipal i a l'obstinació d'un dels membres de #LaCulturaDelAlmuerzo, el cuiner Juan Carlos Galbis, se celebra també la gala de lliurament de premis Cacau D’Or 2016 en el transcurs de l'esmorzar.
En què consistix l’Esdeveniment?
En primer lloc es tracta de gaudir d'un esmorzar elaborat per l'Associació L’Alcúdia Gastronòmica on cuinaran o prepararan alguna especialitat: Juan Carlos Galbis (President), Ricard Briz (Carnisseria Ecològica ORCE), Pedro José Gómez (Rte. Oncle Pere), Luis Clemente (Grup REX), Francisco Rodríguez (Rte. Miguel i Juani) 1er. Premi del Concurs de Paelles de Sueca 2015, 1er. Premi del Concurs de Putxero 2016.
També participen altres entitats i associacions, com és el cas dels forners de L’Alcúdia, on en els seus obradors artesans elaboraran un pa especial per a l'ocasió “LA ROSCA"
Premiats amb el Cacau D’Or 2016
EL TROCITO DEL MEDIO, de València
BAR EL KIOSKO, de València
LA MAR SALÁ, de Cullera
Esmorzadors d’Honor
Al marge els tres premis Cacau D’Or que constitueixen el moment més important de l'acte, també s’atorgaran uns diplomes acreditatius “Esmorzador d’Honor” a les autoritats i cuiners que han fet possible aquest esdeveniment. També al President i Director de la Filharmònica Alcudiana, Sergi Pastor i Vicent Avellán, pels èxits obtinguts per la Banda en 2016, primer premi amb menció d’Honor en el certamen provincial i també en l’autonòmic
Pino Diaz