Un ensayo de Mónica Ortega rescata la vieja receta de arroz con hierbas de Tous
La población de Tous recupera la tradición de un plato que fue alimento esencial en la comarca cuando reinaba la escasez
- Hi ha 0 comentaris
- Martes, 28 de enero de 2014
La población de Tous recupera la tradición de un plato que fue alimento esencial en la comarca cuando reinaba la escasez
La jornada se celebrará en el salón de actos del edificio social de Caixaturis, a las 19:00 horas,el próximo 24 de enero
La Regidoria de Mercats i l’Associació de venedors de La Plaça convoquen la segona edició d’este Concurs
L’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i la regidora de Comerç, Mercats i Turisme, Manoli Egea, van acudir també al Mercat
Dins les activitats nadalenques de l'Associació Tyrius, en esta ocasió ha sigut el torn del dolç tradicional per excel.lència dels Nadals, el torró
Els millors plats, en les taules dels almussafenys este Nadal
El proyecto «Arroceando» busca dinamizar la economía en el entorno del Parque Natural con actividades relacionadas con este producto
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics
Sal de tapas y adéntrate en el mundo del gastrobar Gin Tapes
Tags: Tapes
La Baronía de Turís, una cooperativa nacida en 1920 cuando se asociaron 70 agricultores para elaborar vinos de calidad
Tags: Vins
El Club Almussafes entregarà premis en metàl•lic a les tres cassoles més votades
El restaurante Miguel de l’Alcúdia, representado por Paco Rodríguez, ha logrado el primer premio dotado con 900 euros.
Hui, ens parlen de l’experiència i aspectes dels seus productes Restaurant La Granja, Forn Pa pa tots, Restaurant Llopis, Restaurant Els Porxets, Turronia i Suecaexpréscafe
Tags: Articulistes , Esdeveniments gastronòmics , J.M.O. , Ramón Alfil , Tapes
23 establiments de la ciutat han oferit als més de mil visitants unes suculentes i originals tapes, així com els millors productes elaborats per ells mateixos
Tags: Articulistes , Esdeveniments gastronòmics , J.M.O. , Ramón Alfil , Tapes
Organitzada per la Regidoria de Turisme con la col·laboració delGremi d'Hostaleria de Sueca
Tags: Esdeveniments gastronòmics , Turisme
Recull 17 receptes creades pels millors restaurants de Sueca, El Perelló i el Mareny de Barraquetes
Tags: Articulistes , Esdeveniments gastronòmics , J.M.O. , Llibres , Receptes
Ha comptat amb 40 parades que oferien productes artesanals
Tags: Arròs , Esdeveniments gastronòmics
Esta edició ha estat protagonitzada pel Museu Valencià de la Mel
Tags: Articulistes , Esdeveniments gastronòmics , J.M.O.
Montroi espera este cap de setmana amb els braços oberts a uns 100.000 visitants
Tags: Articulistes , Esdeveniments gastronòmics , J.M.O.
En esta obra maridan a la perfección siete recetas elaboradas con otros tantos relatos eróticos asociados a cada una de ellas
Tags: Conferències , Vins
El 1 de novembre obri el museu i els dies 8, 9 i 10 Montroi celebra, a la Plaça d’Espanya, la fira mes dolça de la Comunitat Valenciana
Tags: Articulistes , Esdeveniments gastronòmics , J.M.O.
La Gastrofesta de Cullera, dedicada a la elaboración de arroces marineros en sus múltiples variedades, tapas y coca cristina, contará con la participación de 14 restaurantes locales
Pau Montagudo, de 31 años, trabajaba en un restaurante de Carcaixent y allí lo seleccionó el empresario asiático Li Jian para su cadena de locales
Tags: Arròs
El acto estuvo presidido por el secretario autonómico de la Agencia Valenciana de Salud perteneciente a la Consellería de Sanidad, Ilustrísimo Sr. Manuel Escolano Puig
Àudio amb declaracions d'alguns cuiners i protagonistes d'este event gastronòmic
Tags: Arròs , Articulistes , Esdeveniments gastronòmics , J.M.O. , Salva Roses
Císcar destaca el prestigio alcanzado en los mercados por la marca comercial Persimon
Tags: Agricultura , Fruites i verdures