Ja pots degustar la Paella de Cullera als restaurants Casa Nostra Peque, Casa Ramón i Florazar
Arturo i Francisco de Casa Nostra Peque; Ramón de Casa Ramón i Angeles de Restaurant Florazar ens parlen d'este nou plat que ja oferixen als seus restaurants
Els professionals de l’hostaleria van elogiar ahir el Concurs de Paella de Cullera en considerar que serà un gran impuls per al turisme gastronòmic. Quaranta-dos establiments de la localitat s’han adherit a la promoció d’este plat únic creat a la localitat.Encara que no van poder participar en el concurs en esta primera edició van mostrar el seu suport incondicional a la intenció de crear un producte exclusiu gastronòmic de Cullera, així com a les bases d'un concurs amb potencial nacional i internacional.
Els hostalers consideren que la Paella de Cullera “és una gran oportunitat per a potenciar la indústria gastronòmica, comercial i un gran complement turístic”.
Els restauradors cataloguen com un encert la selecció de productes locals per a l'elaboració de la paella de Cullera; especialment el peix de la llotja de Cullera i l'arròs de la varietat J. Sendra.
Es valora molt positivament la participació de personalitats del món gastronòmic a nivell nacional, afirmant que és la millor forma de llançar al màxim nivell la marca de la ciutat i de la Paella de Cullera.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
Els restaurants Bon Aire (El Palmar) i Casa Ramón (Cullera) obtenen el segon i el tercer lloc, respectivament
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Casa Nostra i Casa Rocher obtenen el segon i tercer lloc en la competició
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Més de 1.200 racions de paella valenciana, cuinada segons la recepta del Concurs Internacional de Sueca, es va...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més