| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 22/02/2015

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Esdeveniments gastronòmics

Lunes, 23 | Jordi Díaz abre las VI Jornadas Gastronómicas de Camí Vell de Alzira

"En nuestros platos va a destacar el producto"

 
 
Restaurant Cami Vell
 Calle Colon, 51
46600 Alzira (Valencia)
Tfno. 962.412.521


 
En esta edición participan el lunes, 23 de febrero, Jordi Díaz, de Carpanel; martes, 24, Jorge de Andrés, del restaurante Vertical; miércoles, 25 de febrero, José Palacios, del restaurante Mare Nostrum; jueves, 26 será el turno para Begoña Rodrigo, del restaurante La Salita; viernes, 27 de febrero, los hermanos López, Toni e Iván, organizadores de las jornadas y para finalizar, el sábado, 28 de febrero, Caritina Lourenço y Germán Carrizo, de Tándem Gastronómico.
“Airbag de brandada de bacalao con pimiento asado”, “ensalada de perdiz escabechada”, “atún rost beef con pipirrana de aguacate”, “arroz de plancton con langostino”, “ceviche de mejillones” o “molleja lacada con tubérculos” son algunas de las propuestas gastronómicas que los clientes que visiten Cami Vell la próxima semana van a poder encontrar en los menús de estos seis cocineros.
Además, todos estos platos estarán maridados con los vinos de la bodega “Chozas Carrascal” y tendrán su broche de oro con un Gin Tonic preparado por los profesionales de “Més que Barmans”.
Este acontecimiento culinario que va a celebrarse entre el lunes 23 y el sábado 28 de febrero en nuestra ciudad ha sido apoyado, además de los participantes, por los colaboradores siguientes: Bodegas Chozas Carrascal, Cruzcampo, Més que Barmans y Schwepps.


 





El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.