La ministra de Turisme prova la Paella de Cullera: "Està boníssima"
Reyes Maroto participa en el showcooking que la capital turística de la Ribera oferix en FITUR
La ministra de Turisme va participar ahir en el showcooking que Cullera va oferir a migdia en la 40 edició de Fitur, la fira de turisme més important del món.Reyes Maroto, acompanyada pel president de la Generalitat, Ximo Puig, i per l'alcalde i diputat provincial de Turisme, Jordi Mayor, ha tingut l'ocasió de provar la Paella de Cullera, el plat autòcton creat per Salvador Gascón.
I a jutjar per les seues paraules, l'arròs ha sigut del seu gust: «Està boníssima», ha sentenciat.
La paella ha sigut cuinada pel xef i president de l'associació local d'hostaleria, Juan Femenía, en una demostració culinària amenitzada pel restaurador Vicent Nácher. Maroto ha aprofitat per a donar-li l'enhorabona al cuiner.
En el showcooking s'han donat cita nombrosos empresaris del sector turístic: representants del món de l'hostaleria, l'allotjament o l'oci, entre altres.
Maroto ha tingut l'oportunitat de conéixer altres productes de KM 0 com el caldo de peix de la llotja de Cullera, l'arròs Señorial, el licor d'arròs que s'elabora a Cullera o la popular cassalla Cerveró.
La gastronomia de KM 0 és, precisament, un dels puntals de l'oferta turística que Cullera ha presentat durant la jornada de hui en FITUR, ja que representa un dels productes en els quals el consistori ha segmentat l'oferta local per a promocionar-la.
-
2ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
Una iniciativa col·lectiva impulsada per l'Ajuntament de València, a través de Visit València, al costat del P...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Se celebra esta tarde de viernes, 18 de septiembre, y va dirigido a estudiantes, profesionales de la hostelerí...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
La Paella de Cullera compta amb l'aval del prestigiós gastrònom Salvador Gascón, inventor de la recepta
Hi ha 0 comentaris / Llegir més