La Plaça del País Valencià de l’Alcúdia ha acollit un esmorzar popular, la gran sardinà
Un event tradicional de les Festes Majors que congrega centenars d’alcudians al voltant del pi de la plaç
La plaça del País Valencià de l’Alcúdia ha acollit un gran esmorzar popular, un event tradicional de les Festes Majors que congrega centenars d’alcudians al voltant del pi de la plaça, per tal de degustar un menjar típic del poble. Aquest consisteix en la preparació de sardines salades amb ceba tabolladeta i pimentons verds fregits, tot remullaet amb un ou caigut i acompanyat de pa per sucar i sangria fresqueta.
Per tal de preparar-ho tot, l’associació d’ames de casa Tyrius, les organitzadores, han utilitzat 7 cascos de sardines salades, 70 Kg de ceba, 70 Kg de pimentó verd, 70 dotzenes d’ous i 300 pans tot preparat en 7 calders.
Tot i que un dia abans es deixà tot preparat, avui no han estat exemptes de feina, ja que la gran quantitat de gent que ha acudit ha superat les expectatives. Tal ha sigut l’èxit que les mateixes organitzadores s’han hagut de conformar amb mullar-se l’oliet dels calders per esmorzar.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
Organitzat per les associacions l’Alcúdia Gastronòmica i #LaCulturaDelAlmuerzo
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Més de 350 persones s’han ajuntat este matí en el Àgora Jove de l'Alcúdia per a celebrar l’Esmorzar de Sant An...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
El Queen Victoria Park de Melbourne ha acollit este cap de setmana un festival gastronòmic amb la paella com a...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més