L'Alcúdia, capital de "l’Esmorzaret” amb l'entrega dels premis "Cacau d'Or"
Més de 350 persones s’han ajuntat este matí en el Àgora Jove de l'Alcúdia per a celebrar l’Esmorzar de Sant Andreu i els Premis Cacau d’Or
Més de 350 persones s’han ajuntat este matí en el Àgora Jove de l'Alcúdia per a celebrar l’Esmorzar de Sant Andreu i els Premis Cacau d’Or, als establiments que ofereixen els millors esmorzars.En el fons, és açò que en termes gastronòmics es diu “un maridatge” i en el món dels bous es denomina torejar “a l’alimón”.
D'una banda, l'associació La Cultura de l'Esmorzar necessita un lloc on poder celebrar les gales anuals i lliurar els premis Cacau d’Or en el transcurs d'un esmorzar, que és el seu. D'altra banda, l'Ajuntament de l'Alcúdia està en plena celebració de les festes del patró, Sant Andreu, i a més és un poble acollidor, amb uns magnífics professionals de l'hostaleria i sempre obert a noves propostes enriquidores per al poble.
L'any passat ja es va celebrar un primer esmorzar per aquestes dates, l'experiència va ser tan bona que enguany s'ha repetit i millorat i, segons ha afirmat en la seua presentació Paco Alonso, ànima mater de l'associació, l'Alcúdia serà, a partir d'ara, la seu de la Gala de Lliurament dels Premis Cacau d’Or, la capital de l’Esmorzaret.
Un menú impressionant per a 350 persones
En primer lloc, l'alcalde de l'Alcúdia, Andreu Salom ha donat la benvinguda als assistents i als organitzadors de l'esdeveniment i els ha convidat a gaudir d'un esmorzar elaborat per l'Associació L'Alcúdia Gastronòmica: Juan Carlos Galbis (President), Ricard Briz (Carnisseria Ecològica ORCE), Pedro José Gómez (Rte. Oncle Pere), Luis Clemente (Grup REX), Ximo Baeza (el plaer d’un dolç), Paco Rodríguez (Rte. Miguel i Juani) 1er. Premi del Concurs de Paelles de Sueca 2015, 1er. Premi del Concurs de Putxero 2016.
Premis Cacau d’Or
Després d'aquest contundent esmorzar, es va procedir a lliurar el Cacau d’Or als tres establiments hostalers que, segons les votacions dels membres de l'associació, són els màxims exponents de la Cultura de l'Esmorzar en 2016:
LA MAR SALÀ (Cullera)
EL TROCITO DEL MEDIO (València)
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
Àudio de l'entrega de premis i declaracions dels restaurants participants de la Ribera
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Un total de 38 paelles van participar en la segona edició del concurs
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
La capital americana Washington DC acull per quarta vegada la semifinal del certamen suecà als EUA
Hi ha 0 comentaris / Llegir més