Clica a la foto per ampliar
L’Alcúdia celebra el primer concurs de cuina Junior Chef
Un total de tretze xiquets d’ entre 8 i 14 anys van demostrar al jurat la seua valia cuinant
L’Alcúdia va acollir ahir de vesprada la primera edició del concurs de cuina Junior Chef amb un gran èxit de participació. Un total de tretze xiquets d’ entre 8 i 14 anys van demostrar al jurat la seua valia cuinant primers plats, postres i fins i tot un plat sorpresa on havien de posar en marxa la seua destresa e imaginació. Eugeni Alemany va ser l’encarregat d’animar la vesprada presentant el concurs amb el seu ingeni i humor que el caracteritza. La primera edició del concurs va contar amb un jurat de luxe format per Juan Carlos Galbis (La Cuina Mediterrània), Lluís Clemente (Grupo Rex), el pastisser Ximo Baeza (el plaer d’un dolç) i els cuiners Paco Rodríguez (Restaurant Miguel i Juani), Carles Escoms (Cultura Café) i Pere Gómez (L’Oncle Pere).
Finalment van haver-hi cinc premis en total. Tots els guanyadors van rebre un val per a una masterclass d’arròs a banda. El premi d’actitud davant el concurs va ser per a Clara Torres Arnandis, premi per al plat sorpresa va recaure en Juan Benavent Campayo. La guanyadora del premi al millor postre va ser Mercè Madramany Pascual i el premi al primer plat se’l va emportar Neus Fernández Abel, que també va ser la guanyadora del premi absolut que s’atorgava a la persona que va tindre la major puntuació a tot el concurs.
Ajuntament de l'Alcúdia
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
L’Alcúdia celebra una nova edició del trofeu Josep Lluís Bausset de pilota valenciana
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
El concurs és per a joves de 8 a 12 anys
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
El Restaurant Miguel i Juani de l’Alcúdia guanya el primer premi del Concurs de Cuina de Kaki, de la DOP Riber...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més