Les Jornades de Varietats Gastronòmiques de l’Arròs de Cullera fusionaran innovació i cuina d’arrel
Del 20 al 30 d’abril
Cullera torna a ser la capital gastronòmica de l’arròs. Del 20 al 30 d’abril la ciutat celebra les Jornades de Varietats Gastronòmiques de l’Arròs on 13 restaurants del municipi oferixen menús amb l’arròs com a ingredient estrella.
L’Ajuntament de Cullera organitza estos 10 dies d’innovació i excel·lència culinària, en estreta col·laboració amb l’Associació d’Hosteleria de Cullera, el Club de Producte Artesanos del Arroz i València Turisme, amb l’objectiu de visibilitzar l’alta qualitat de la cuina cullerenca i per afavorir la dinamització del turisme gastronòmic al municipi.
Les persones comensals podran gaudir de menús complets que tenen com a plat principal un dels ingredients més representatius de la cuina valenciana i cullerenca, l’arròs, que estarà elaborat amb receptes innovadores. Els menús, de 25 euros, estan compostos, a banda del plat principal, per un aperitiu, dos entrants i postre.
La regidora de Promoció Econòmica i Turisme, Débora Marí, ha destacat que «a Cullera comptem amb una tradició arrossera molt arrelada i, a més, tenim la sort de tindre gastrònoms de primera línia que saben treballar com ningú l’arròs en els seus plats amb receptes extraordinàries d’avantguarda».
A més, l’edil Marí ha animat a la ciutadania i als visitants de la capital turística de la Ribera a participar en les Jornades «perquè la restauració de Cullera és segura i de qualitat, i així ho han demostrat sempre i més en l’últim any marcat per la pandèmia».
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
Les XI Jornades Gastronòmiques sobre l'Arròs aposten per un menú «arriscat» en una edició que reunix a primere...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Alguns experts dels fogons han volgut donar hui el seu suport a un dels productes autòctons: l’arròs
Hi ha 1 comentaris / Llegir més
-
S’ha reivindicat la promoció i recuperació de la cuina tradicional valenciana
Hi ha 0 comentaris / Llegir més