| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 05/12/2023

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Snacks » Tendències

MisterCorn de Grefusa i Turrones 1880 creen el torró més cruixent i saborós del mercat

Clara aposta per oferir una alternativa a esta especialitat típica nadalenca

 
MisterCorn, la marca líder a Espanya de dacsa fregida i fruita seca de Grefusa, i 1880, l'empresa familiar d'alimentació més antiga d'Espanya, reconeguda internacionalment pels seus torrons i dolços de qualitat, han creat un plaer de luxe en combinar els seus dos productes icònics i crear el torró més cruixent i saborós del mercat.
Una inesperada col·laboració entre marques amb valors complementaris, donen com a resultat una fusió perfecta del deliciós xocolate artesà 1880 amb el sabor i cruixit únic de Mistercorn. Tant 1880 com MisterCorn destaquen per ser marques reconegudes pel seu caràcter atrevit i trencador, i familiar i artesanal respectivament.
En una clara aposta per oferir una alternativa a esta especialitat típica nadalenca, s'ha aportat un toc cruixent amb una cuidada selecció de les matèries primeres de màxima qualitat al costat del procés d'elaboració exclusiu de la dacsa fregida única i inimitable de MisterCorn. Tot això, unit a l'elaboració tricentenaria del torró 1880, amb ingredients d'una qualitat immillorable i un sabor excepcional, produeixen un plaer de luxe derivat de la combinació de dos productes molt demandats pels consumidors.
En paraules de Rafa Gandia, director de màrqueting de Grefusa, “les ganes d'innovar i d'atrevir-nos, de sorprendre els nostres consumidors, ens han portat a realitzar esta col·laboració creant un producte que és tot un luxe. La combinació de la nostra dacsa fregida amb el torró de Xocolate d'Autor de 1880 ens ha permés realitzar una col·laboració disruptiva perquè els consumidors gaudisquen d'un plaer de luxe este nadal”.
Per part seua, Rubén López Coloma, CEO de 1880, ha posat en valor la col·laboració entre totes dues companyies líders en els seus respectius sectors que permet crear un producte sense igual. “La nostra segona col·laboració amb una marca alimentària volguda i reconeguda pels consumidors espanyols per a esta col·lecció de torrons, com si és el cas va ser la que realitzem el passat Nadal amb Port d'Índies, suma valor a la nostra col·lecció completa de Xocolates d'Autor que, enguany, a més dels sabors Xarxa Velvet, Gin amb Maduixa, Tortell de Reis, Cappuccino i Tiramisú, incorpora sabors com el Bombó Rocher o el pistatxo”.
La combinació del sabor del millor xocolate i la textura de la dacsa fregida de major qualitat ja està disponible a les botigues 1880, en les grans superfícies i retail tradicional d'alimentació a Espanya amb l'objectiu que els consumidors amb el paladar més exigent se sorprenguen i troben un maridatge entre dolç i salat, textura fundent i cruixent, a l'hora de gaudir d'un moment especial este Nadal.

Sobre Grefusa
Grefusa és una empresa familiar valenciana, fabricadora de snacks, pipes i fruita seca, amb més de 90 anys d'història. El nostre objectiu és divertir i sorprendre els nostres consumidors amb productes que estan bons, pel seu sabor i que són bons, perquè estan elaborats amb els millors ingredients. Cada any venem més de 275 milions de bosses dels nostres productes amb marques com Grefusa, amb els icònics Papa Delta o *Gublins i tota la nostra varietat de pipes, incloent-hi El Piponazo i Pipes Grefusa Tijuana entre altres; MisterCorn, la dacsa més cruixent del mercat; i Snatt’s, aperitius enfornats compatibles amb un estil de vida equilibrat. La millor qualitat i tot el sabor per a fer únics els teus moments de *snacking.

Sobre 1880
La família Sirvent, propietària de la marca 1880, porta elaborant torrons, massapans, xocolates i dolços de manera tradicional durant 300 anys (des de 1725), al llarg d'11 generacions. És per això que es tracta de l'empresa familiar d'alimentació més antiga d'Espanya.
Grefusa




 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.