| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 24/06/2021

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Tendències

"Pato Lucas", la burguer del mes en el Asador Restaurante L’Alfàbega

Una bomba de sabores, contrastes y texturas

 

._000733

 
 



Nuestra burguer del mes de junio esta elaborada de la siguiente manera: 2 x 100gr de nuestra carne de vaca rubia gallega con 35 días de maduración a la brasa, rúcula, queso de cabra, cremoso queso cheddar, tomate, pera confitada y crujiente, "pull duck" de confit de pato, todo esto acompañado por nuestro tierno pan brioche y vinagreta de miel y mostaza. Toda una bomba de sabores, contrastes y texturas .

 


¿Quieres leer todas nuestras noticias
en El Seis Doble?


 

El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars