| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 14/11/2017

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Diputació » Esdeveniments gastronòmics

Pilar Moncho presenta l'arribada a la Ribera, del 17 al 26 de novembre, ‘Del tros al plat’ de la Diputació

Camí Vell Restaurant d’Alzira ha elaborat plats genuïns amb productes autòctons de proximitat extrets de la terra i del mar


La vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha presentat l'acció turística i gastronòmica “Del Tros al Plat a les comarques”, a La Marina de València.
Després de l'organització de diversos esdeveniments en el cap-i-casal, “Del tros al plat” arribarà a les comarques valencianes del 17 al 26 de novembre per a reivindicar el territori valencià com a destinació turística excel•lent i com “el camí més curt a la felicitat” del visitant, a través de plats genuïns elaborats amb productes autòctons extrets de la terra i del mar, tal i com ens comenta Pilar Moncho, vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València
La dieta mediterrània és una de les grans bondats del nostre territori i entorn d'ella i a l'excel•lència i singularitat de la cuina valenciana s'ha dissenyat un relat que servirà de reclam en la promoció i comercialització turística del territori valencià.
A la presentació de “Del tros al plat als comarques” han assistit representants de la cadena de valor que configura el projecte com els cuiners de prestigi Javier de Andrés (Grup La Sucursal),Manuel Alonso (Casa Manolo) i des de Cami Vell Restaurant d’Alzira, Toni López.
E6D

 




El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.