Restaurants participants en el V Concurs de putxero valencià i postres de kaki de la Ribera en l'Alcúdia
Catorze restaurants participen enguany en el concurs
CASA GRANERO, SerraCASA MANOLO I TERE, El Palmar
EL ROSSINYOL, Nàquera
GAMBRINUS, Siete Aguas
JUAN VEINTITRÉS, Benifaió
LA VISTETA, Barx
LLOPIS GASTROBAR, L’Alcúdia
NAZARET, Platja de Puçol
SANTANA, L’Almaguer-Benifaió
HOTEL LES ROTES, Dénia
MIGUEL, L’Alcúdia
SANT BERNAT, Carlet
HOTEL COSTA BLANCA, Dénia
KIKO PORT, Oliva
EL JURAT DEL V CONCURS
Per part de l’ajuntament de l’Alcúdia formaran part del jurat els regidors Josep Lluís Millo i Josep Cebrià, junt amb ells, les presidentes de les associacions Tyrius , Elena Giner i Dones de l’Alcúdia, Teresa Martorell. Els restauradors Antonio i Juan Carlos Galbis, Fausto Clemente, Juan Gorrea i el representant del restaurant Amadoiro, guanyador de l’any passat, a més de l’escriptor i crític culinari Emili Piera i per a tancar el jurat, José Vicente Guillem, un referent obligat en el camp de la qualitat agroalimentària la qual àrea de la Conselleria d’Agricultura dirigia fins la seua jubilació, a principis d’este any.
._000167
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
El “Concurs de Putxero Valencià i postres de Kaki de la Ribera” complix enguany sis anys
Hi ha 1 comentaris / Llegir més
-
Entrevista a Lluís Ribera, president de la Fira Gastronòmica de l'Alcúdia, amb motiu del VII Concurs de Putxer...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Dilluns dia 15 d’octubre, 20 restauradors valencians competiran a l’Alcúdia per fer el millor Putxero Valencià...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més