| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 15/11/2012

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Articulistes » Esdeveniments gastronòmics » Miguel Á. Martínez » Salva Roses » Tapes

S’ha dut a terme un “Curs de Tapes” al restaurant Camí Vell d’Alzira

“La finalitat és ensenyar noves tècniques i potenciar el producte local com la botifarra, la carabassa o l’ànec”

Ahir per la vesprada, el restaurant Camí Vell d’Alzira va acollir un curs de tapes. La iniciativa va partir de Ribera Turisme i va estar organitzada pel Centre de Turisme de València (CDT). El fet de desenvolupar este curs “Tapes d’innovació amb productes locals” a Alzira és per a facilitar als participants el estar prop del seu lloc de procedència, evitant així el desplaçament fins la capital.
16 van ser els locals de restauració participants ahir. Antonio i el seu germà Iván López, de Camí Vell d’Alzira, van ser els encarregats d’impartir el curs, en el que es van cuinar un total de 18 tapes.
Els participants van aprendre a confeccionar les tapes utilitzant les tècniques més innovadores.
En la jornada d’ahir van participar: Mª Luisa Herrero i María Parcero, d’un Col•legi Major de València; Emilia Dasí García, de “Menjar d’ací i d’allà”, de Sumacàrcer; Juan Manuel González, del Restaurant l’Alqueria de Banyeres de Mariola; Carlos Puig i Oscar Gadea, del Restaurant El Barrilet de Carcaixent; Jesús Isabel, del Restaurant Sant Bernat de Carlet; Josep Banyuls, del Restaurant La Dama de Corbera; Lara Pardo, d’Antella, en representació de la Sidreria El Balagar d’Alberic; Javier Garzó, de la Cafeteria El Cantó de Pepe, de Rafelguaraf; Estefania Bertomeu, del Bar l’Hostal de Rafelguaraf i Quique Serrano junt a Jorge Andrés, del Restaurant Chaparral de Serra.
El Seis Doble va conversar amb el dos mestres, els encarregats d’impartir el curs de tapes, el germans Antonio i Iván López.
Salva Roses
Miguel Ángel Martínez
 
Declaracions de Antonio i Iván López

Per a escoltar l'àudio en telèfons mòbils o tablets, clic ací

 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.