S’ha presentat a Cullera les VII Jornades Gastronòmiques “Arrosària”
Alguns experts dels fogons han volgut donar hui el seu suport a un dels productes autòctons: l’arròs
Giner ha reconegut en declaracions a El Seis Doble que esta iniciativa encetada fà ja set anys es positiva encara que per a la present edició ha estat complicat trobar el finançament necessari. Ens ha aclarit la finalitat de estes VII Jornades Gastronòmiques: “Es tracta d’oferir un menú composat per huit plats per a divulgar els coneixements del arròs en la cuina”. La bona acollida per part dels clients és el que una vegada més impulsa a este jove, però experimentat cuiner, a realitzar una nova edició de “Arrosària”
D’esta manera, Iván i Toni López del Restaurant Camí Vell d’Alzira, David Esquinas de Casa Carmelo d’Ocanya, Ramón Palomo de Casa Picanterra en Cullera, representants de l’escola d’hostaleria de Cullera, i Nacho Romero representant del restaurant Kaymus de València han sigut alguns dels experts dels fogons que han volgut donar el seu suport a un dels productes autòctons: l’arròs. Amb esta, ja son set les jornades que Eliana Albiach ha preparat amb esforç i dedicació. Així pues, del 6 al 11 de novembre, tots aquells que vulguen degustar un arròs de qualitat no dubten en acostar-se a Cullera i delectar el seu paladar.
Salva Roses
Declaracions de Juan Giner del
Restaurant Eliana Albiach de Cullera
Per a escoltar l'àudio en telèfons mòbils o tablets, clic ací
-
1ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
Les XI Jornades Gastronòmiques sobre l'Arròs aposten per un menú «arriscat» en una edició que reunix a primere...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Del 20 al 30 d’abril
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Es celebren del 25 al 27 de novembre
Hi ha 0 comentaris / Llegir més