S’ha presentat a Cullera les VII Jornades Gastronòmiques “Arrosària”

Lunes, 5 de noviembre de 2012 | e6d.es
• Alguns experts dels fogons han volgut donar hui el seu suport a un dels productes autòctons: l’arròs
Diferents chefs de la Comunitat Valenciana s’han donat cita a Cullera per presentar “Arrosària 2012”. Una proposta impulsada per Juan Giner, propietari de Restaurant Eliana Albiach, i recolçada per amics i col•legues de professió amb un objectiu comú: divulgar l’arròs en la cuina, una modalitat que moltíssima gent desconeix.
Giner ha reconegut en declaracions a El Seis Doble que esta iniciativa encetada fà ja set anys es positiva encara que per a la present edició ha estat complicat trobar el finançament necessari. Ens ha aclarit la finalitat de estes VII Jornades Gastronòmiques: “Es tracta d’oferir un menú composat per huit plats per a divulgar els coneixements del arròs en la cuina”. La bona acollida per part dels clients és el que una vegada més impulsa a este jove, però experimentat cuiner,  a realitzar una nova edició de “Arrosària”
D’esta manera, Iván i Toni López del Restaurant Camí Vell d’Alzira, David Esquinas de Casa Carmelo d’Ocanya, Ramón Palomo de Casa Picanterra en Cullera, representants de  l’escola d’hostaleria de Cullera, i Nacho Romero representant del restaurant Kaymus de València han sigut alguns dels experts dels fogons que han volgut donar el seu suport a un dels productes autòctons: l’arròs. Amb esta, ja son set les jornades que Eliana Albiach ha preparat amb esforç i dedicació. Així pues, del 6 al 11 de novembre, tots aquells que vulguen degustar un arròs de qualitat no dubten en acostar-se a Cullera i delectar el seu paladar.
Paula Pintor
Salva Roses


Declaracions de Juan Giner del
Restaurant Eliana Albiach de Cullera
 

Per a escoltar l'àudio en telèfons mòbils o tablets, clic ací