S’ha inaugurat la XXIV edició de la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia amb representants de les entitats patrocinadores junt amb Rebeca Torró, responsable d'Hisenda de la Diputació de València; l’alcalde de l’Alcúdia Andreu Salom; la Corporació Municipal i el president de l’Associació Fira Gastronòmica Lluís Ribera.
A més de la oferta tradicional de carns i embotits casolans, formatges, saladures, dolços i pans artesans o les bodegues valencianes, que tenen ja la seua clientela fidel a esta Fira, cada any procurem aportar noves propostes de qualitat.
Enguany comptaran amb dues sessions de Show Cooking que tindran lloc just a l’entrada de la Fira Gastronòmica, diumenge dia 7 d’octubre a les 13 hores i dilluns dia 8 a les 20 hores. Els protagonistes seran Toni Carceller i Jorge Esteban, participants a l’edició de 2018 de MasterChef. Ambdós realitzaran en cada sessió un plat principal i un postre respectivament, davant el públic que vulga acudir a la cita.
Esta vesprada, a les 18.30 hores i a l’entrada del parc de la Fira Gastronòmica, tindrà lloc un concert de la Banda Juvenil de la Filharmònica Alcudiana. Eixe mateix dia, a 50 metres de l’entrada de la Fira, a la rotonda del Monument a la Música, es donarà la eixida a les 21 h. al IV Trobafocs dels Dimonis Enroscats de l’Alcúdia, que recorrerà l’avinguda Antoni Almela fins al Monument a la Sènia, on tindrà lloc el gran final piromusical. A les 11 de la nit, mentre continua la fira tradicional, l’espai de restauració i les atraccions, actuació de l’orquestra La Valencia i, seguidament, Tumbalea Revolution, junt al recinte Firal.