Amb motiu de la celebració de “2013 Any Internacional de la Paella”, els restaurants de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria del Palmar van cuinar ahir paelles valencianes a llenya i “arròs del senyoret”, amb l’objectiu de divulgar les receptes originals i sumar-se al projecte “WIKIPAELLA”, una iniciativa sorgida de forma espontània en les xarxes socials per a protegir i divulgar el bé més preat del patrimoni gastronòmic de la Comunitat Valenciana, la paella. En l’acte van estar també presents els creadors d’este moviment (Comunitat de la Paella, Paco a la Naranja). Per la rellevància que té este plat per al nostre municipi, que des de fa 53 anys celebra el seu Concurs Internacional de Paella Valenciana, van ser també invitats a este homenatge l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i el coordinador del Certamen, Jesús Melero.
L’acte es va realitzar a iniciativa de l’Associació d’Hostaleria, i amb la col•laboració de la Diputació Provincial de València, el Patronat Provincial de Turisme i l’alcaldia del Palmar. El projecte “2013 Any Internacional de la Paella” va nàixer a principis d’este any amb l’objectiu de defendre i divulgar el coneixement de la paella, tant a València com en tot el món, utilitzant la comunicació i les ferramentes online a través de les xarxes socials.
Ajuntament de Sueca