| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 04/09/2012

GASTRONOMIA, OCI I MÉS... » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Arròs

Sueca unix tradició i innovació en dos prestigioses cites gastronòmiques que reuniran els millors cuiners d’arrossos del món

A la cita anual amb la tradició, representada pel Concurs Internacional de Paella Valenciana, s’unix la primera cita amb l’arròs innovador de la mà del I Concurs Arròs de Sueca 2.0

A falta d’una setmana per a la celebració del 52 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, ja es coneixen els trenta restaurants que participaran en la present edició i que pugnaran per alçar-se amb el premi a la 'millor paella del món'. En l’elecció dels participants s’ha seguit la màxima d’aconseguir una proporció equilibrada entre restaurants de Sueca, la comarca, la Comunitat, Espanya i l’estranger; a més de criteris de qualitat i representativitat. La reducció del nombre de participants a trenta s’ha realitzat amb l’objectiu de dimensionar adequadament el Concurs i estalviar recursos.
Una altra de les novetats introduïdes enguany, és que el guanyador d’una edició no podrà participar en la següent. La resta de participants tampoc podrà repetir en el cas que es produïsquen nova incorporacions, “d’estamanera, s’aconseguirà una major rotació de restaurants participants, així com de restaurants guanyadors que podran penjar en les seues parets els preats guardons del nostre Concurs”, ha assenyalat la regidora responsable, Teresa Ribes. Però la novetat principal en esta edició ha sigut la de triar un dia entre setmana per a la celebració del Concurs, el dimecres, 12 de setembre. “Amb esta decisió pretenem facilitar la participació dels professionals, alhora que aconseguir una major atenció i presència en els mitjans de comunicació”, en paraules de Ribes.

ConcursArròs de Sueca 2.0
D’altra banda, ja es coneixen també els concursants seleccionats per a participar en el I Concurs Arròs de Sueca 2.0, un innovador certamen gastronòmic, organitzat per l’Ajuntament de Sueca, el Centre de Turisme de València (CdT), el Club de Caps de Cuina i Rebosteria de la Comunitat Valenciana, la Universitat Politècnica de València i la Federació Empresarial d’Hostaleria de València; dirigit a cuiners joves, i amb l’objectiu principal d’unir innovació i tradició. EL I Concurs Arròs de Sueca 2.0 se celebrarà, per necessitats tècniques, en la seu del Centre de Turisme de València, el pròxim 11 de setembre. A esta primera edició, s’han presentat un total d’onze receptes innovadores de les quals sis han sigut les seleccionades per a competir en la gran final.

Orxateries Daniel d’Alboraya i Punt de Sabor, patrocinadors dels dos Concursos
Pel que fa als patrocinadors dels dos concursos, enguany cal destacar la col·laboració de Punt de Sabor, la botiga de productes agrícoles del sindicat agrari Unió de Llauradors i Ramaders del País Valencià, els quals facilitaran tota la verdura necessària per a la confecció de les paelles, prenent el relleu de la Cooperativa del Mareny de Barraquetes qui, durant uns anys, va ser la subministradora d’estos productes. També destaca el patrocini d’OrxateriesDaniel,la prestigiosa empresa d’Alboraya que facilitarà el seu producte més famós per a posar el dolç punt final al dinar del lliurament de premis. A ells cal afegir també, com a nous patrocinadors dels concursos, a la cadena d’hotels Holiday Inn; Unipro, empresa de productes tèxtils per a cuiners; caves Pagode Tharsys i Safrans Sabater.
Ajuntament de Sueca


._000161
Totes les notícies publicades de les Festes de Sueca 2012 - Clic ací
 
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.