| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 15/09/2024

POBLACIONS » Carlet » Servicis públics

3.795.221 euros per a la millora de les condicions en passos a nivell de la línia 1 de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana

En esta línia s'estan executant o estan previstes actuacions en Carlet, Alberic, l'Alcúdia i Alginet


._000410
El conseller de Medi Ambient, Infraestructures i Territori, Vicente Martínez Mus, ha visitat a Almàssera una de les obres incloses en el pla de millora de les condicions de seguretat i accessibilitat en diferents passos a nivell per als vianants i entre andanes de la xarxa de Metrovalencia.
Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) executa estes actuacions en diferents trams de les Línies 1, 2 i 3 de Metrovalencia, amb un pressupost superior a cinc milions d'euros i amb finançament de la Unió Europea - Next Generation EU, a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.
Martínez Mus ha explicat que “els més de cinc milions d'euros permeten executar 46 actuacions en un total de 16 municipis pels quals discorre la xarxa de metro. Es tracta d'intervencions de diferent quantia, però que en conjunt milloren les condicions d'accessibilitat i seguretat dels passos situats a l'entorn de les estacions i baixadors en superfície de la xarxa de Metrovalencia”.
D'estes 46 intervencions, 25 corresponen a la Línia 1, 12 a la Línia 2 i 9 a la Línia 3. D'elles, 24 estan finalitzades, cinc en execució i 17 en procés d'inici i s'executaran entre enguany i principis de 2025.
“Les obres incloses en el pla, el desenrotllament del qual ha sigut supervisat per l'Agència Valenciana de la Seguretat Ferroviària, comprenen diverses solucions com el trasllat dels passos a punts més a accessibles i assegurances, la incorporació de nous elements i proteccions i actuacions complementàries per a la dotació de nous equipaments de senyalització o enllumenat”, ha explicat el conseller.
En la Línia 1 (Castelló-Bétera) les actuacions afecten el tram en superfície. Fins a la data ja s'han completat les primeres d'estes obres, finançades per la Unió Europea i compten amb un pressupost de 3.795.221 euros.
En esta línia s'estan executant o estan previstes un total de 25 actuacions en les estacions de Paiporta, Picanya, Godella, Burjassot, Picassent, Moncada, Carlet, Alberic, L'Alcúdia i Alginet.
Generalitat Valenciana
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.