Al voltant de 200 persones assisteixen a la II Fira Gastronòmica a Alginet
L'arròs al forn ha estat el plat principal però els quasi 200 comensals han pogut degustar productes derivats del kaki, la taronja i dolços típics de la comarca
A les 2 del migdia va començar el dijous 25 d’abril, a la Llar dels Jubilats, la II Fira gastronòmica d'Alginet. La seua organitzadora Teresa Roig va afirmar que "l'objectiu de fer aquest dinar és promocionar els productes i la gastronomia de la nostra terra. Les empreses de la comarca han donat diferents productes per a fer aquest acte". L'arròs al forn ha estat el plat principal però els quasi 200 comensals han pogut degustar productes derivats del kaki, la taronja i dolços típics de la comarca. A més a més han gaudit d'actuacions musicals, recital de poesia i d'un sorteig de productes de la terra i de quadres de pintors locals i comarcals.
Teresa Roig ha fet una paella artística en homenatge al pilotaire del poble Juliet el pilotari que per diferents motius no ha pogut assistir a l'acte. Per a Teresa ha estat un èxit ja que "la gent ha respost molt bé i moltes persones que volien vindre no han pogut per no tenir més espai al local".
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
Teresa Roig: “A més aquest any hem fet el primer concurs de receptes del caqui per impulsar aquest producte qu...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Declaracions de Lluís Ribera, president de l’Associació Fira Gastronòmica de l‘Alcúdia
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Entrevista a Lluís Ribera, director de la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia, que ens convida a disfrura-la del 8 ...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més