Almussafes tanca amb èxit el seu tercer concurs Almuchef
Irene Zaragozá i Rosalia Pérez, premiades en les categories de dolç i salat, respectivament
La Llar dels Jubilats va acollir la iniciativa gastronòmica, que ja s'ha consolidat en l'agenda dels actes commemoratius de la setmana, al conjugar la passió per la gastronomia amb una vesprada de diversió que es fa extensiva a la resta del col•lectiu, ja que els majors gaudiren d'un berenar posterior en què van poder assaborir la totalitat de les creacions culinàries presentades prèviament pels concursants. L'edil delegada de la Tercera Edat, Paqui Oliver, es mostra orgullosa de la consagració d'esta iniciativa, que tindrà continuïtat en els pròxims homenatges i que confia continue guanyant un major nombre d'adeptes. El jurat, presidit per la pròpia regidora, junt amb dos integrants de la Junta Directiva de l'associació i l'almussafenya de 13 anys, Mar Benet, semifinalista del primer concurs Westin Little Chef i preseleccionada de la IV edició de Masterchef Júnior, va tindre una complicada deliberació, per la qualitat dels plats presentats a concurs en les modalitats de dolç i salat pels dotze majors inscrits. Per tercer any consecutiu, qüestions com l'originalitat, la presentació i el sabor van permetre als membres del jurat del Concurs Almuchef puntuar i valorar les quinze receptes presentades.
Els concursants de l'Almuchef local van demostrar les seues habilitats culinàries amb creacions gastronòmiques molt elaborades, com les originals mini-hamburgueses, les truites de verdures, l'ensaladilla i el tiramisú, entre altres. La conjunció de la qualitat, no sols en la presentació sinó també en el sabor, va propiciar que finalment el premi especial al millor plat dolç fóra per a Irene Zaragozá, que va cuinar un pastís de taronja amb xocolate, i el guardó de salat per a Rosalia Pérez, amb els seus bombons de formatge, salmó i pernil. Ambdós van rebre, de la mà de la regidora de la Tercera Edat, el premi consistent en un dinar o sopar (a elecció de les guanyadores) per a dos persones en el restaurant de l'Hotel Bartos. La participació en el certamen també va tindre el seu al•licient en forma d'agraïment, ja que des de l'ajuntament se'ls va fer entrega d'un davantal que simbolitza el certamen a la totalitat dels inscrits.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
El concurs culinari se celebrarà el pròxim dimecres 18 d'octubre dins de la programació del XXXIX Homenatge al...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Dotze participants en la segona convocatòria del certamen gastronòmic per a majors, en el qual Araceli Ortiz i...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
La Llar dels Jubilats va acollir ahir, dimecres 24 d'octubre, aquest certamen gastronòmic en el qual van parti...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més