Arrocerías Antonio Tomás, producte oficial del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca
L’empresa facilitarà tot l’arròs necessari per a la realització del Concurs, tant a participants com a invitats
L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, i Arrocerías Antonio Tomás SL, han firmat un acord de col•laboració mitjançant el qual esta important empresa tradicional i familiar, ubicada a Sollana, vol mostrar el seu reconeixement i suport al Concurs Internacional de Paella Valenciana que se celebra en Sueca, i que enguany complix la seua 53 edició. Arrocerías Antonio Tomás SL, qui produïx un arròs amb Denominació d’Origen, facilitarà tot l’arròs necessari per a la realització del Concurs, tant per a participants com per a invitats. D’esta manera, i junt al licor de taronja Federica, l’arròs d’Arrocerías Antonio Tomás SL es convertix també en producte oficial del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.Com a grans coneixedors i defensors de l’arròs valencià, especialment en les seues varietats d’arròs redó, com són el Bomba, Badia, Sénia o Albufera, Arrocerías Antonio Tomás SL col•labora activament amb el Consell Regulador de la Denominació d’Origen “Arròs de València”. A més, en la seua inquietud per donar a conéixer al món l’arròs i la Paella Valenciana, porta anys apostant per l’exportació, la qual cosa ha possibilitat que es convertisca en una empresa amb estàndards de qualitat molt exigents, i que els seus productes estiguen presents en els cinc continents.
El 53 Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca tindrà lloc diumenge que ve, 15 de setembre.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
Els dos restaurants amb què compta el Parlament espanyol van servir ahir paella valenciana cuinada segons la r...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Les Regidories de Turisme i la resposable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca han volgut e...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
40 xefs procedents de tot el món opten a cuinar la “millor paella del món” el pròxim 15 de setembre
Hi ha 0 comentaris / Llegir més