| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 14/11/2016

POBLACIONS » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Arròs » Esdeveniments gastronòmics

Arrossària de Cullera incrementa un 25% el nombre de comensals

Un plat cuinat amb arròs bomba Bibiana triomfa en el certamen gastronòmic, que es desplaça este divendres a la ciutat València


El turisme gastronòmic està a l'alça i tots els indicadors apunten en eixe sentit. L'XI edició de les Jornades Gastronòmiques sobre l'Arròs, Arrossària 2016, tampoc han sigut aliena a eixa realitat. L'esdeveniment organitzat pel Restaurant Eliana Albiach de Cullera ha incrementat enguany un 25 % els seus comensals durant la setmana de celebració.
Les dades les ha proporcionat este matí l'ànima mater d'Arrossària, el xef cullerenc Juan Giner Albiach, qui s'ha mostrat «molt satisfet» pel bon resultat d'enguany.
«El certamen s'ha consolidat, hi ha una clientela fixa i fidel i es nota que la gent torna a consumir amb menys por», ha valorat el prestigiós gastrònom.
Així mateix, el turisme gastronòmic suposa un revulsiu per a les destinacions turístiques, ja que ajuda a la desestacionalització com és el cas d'Arrossària, comenta Giner.
 
Plat estrella
Enguany, el plat estrella s'ha cuinat amb l'arròs bomba Bibiana. Es tracta d'un arròs amb cansalada de sèpia, llegums i falsos fideus. «Ha captivat els comensals», sentencia el responsable d'Arrossària.
Els amants de la cultura de l'arròs encara tenen una oportunitat de degustar les delícies que oferix el mestre Albiach. Serà este divendres 18, en el restaurant del Corte Inglés de l'avinguda de França (València), on es trasllada Arrossària per a oferir el seu menú 'Te Quierroz'.
Arrossària congrega una extensa terna de xefs valencians de primera línia que oferixen menús a 30 euros íntegrament confeccionats amb arròs. Els comensals tenen l'oportunitat de degustar el menú 'Te quierroz' amb varietats d'arrossos valencians (gleva i bomba), indis (basmati) i l'italià carnaroli. Les postres se servixen amb arròs Albufera i tiramisú. Hi ha, a més, els denominats 'Petits Fours' amb el J. Sendra i la varietat nipona d'arròs deshidratat Perla.
L'elenc de xefs convidats d'enguany ha sigut extens amb Fernando Navarro, Carlos López, Ismael Carles i Jesús Melero d'alguns dels millors restaurants de València, el Grau de Castelló, Cullera i Sueca. També s'han donat cita els xefs d'honor Jesús Navalón, Avelino Ramón, els Germans Parra, Alejandro Tena, David Esquinas i Arnaud Guillermín.
Les XI Jornades Gastronòmiques sobre l'Arròs 'Arrossària' 2016 compten amb la col•laboració de diverses entitats, entre elles la regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Cullera.
Ajuntament de Cullera
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.