Balanç molt positiu de la primera part de la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia 2013
Es confirma la fidelitat dels expositors, ja que han confirmat la seua participació en la vintena edició
Ara és moment de posar-se a treballar en la segona part, esta vesprada i demà dimecres 9 d’octubre s’espera de nou molts visitant, que podran disfrutar de productes de la comarca, de la mà de firmes tan pròximes a nosaltres com: Olives Verdú, de l’Alcúdia; Carnisseria La Casa, de Carcaixent; Tomás Pomares Dàtils, d’Alzira o Xurreria Alzira. Un altre dels actes inclosos en la fira està previst que tinga lloc el pròxim dilluns 14 d’octubre als Salones Siglo XXI, on es disputarà el VI Concurs de Putxero Valencià i el Concurs de Postres de Kaki de la Ribera del Xúquer.
En paraules al nostre diari, Lluís Ribera, el president de la Fira Gastronòmica, ens ha confirmat la ja presència de tos els expositors d’esta edició per a la següent. A més, ha afegit que també s’espera la inscripció de molts més, ja que el pròxim any la fira tindrà lloc del 8 al 12 d’octubre, que són dates, segons molts expositors, més factibles, degut a la coincidència d’altres certàmens gastronòmics abans del 8 d’octubre.
Entrevista a expositors i Lluís Ribera
._000240
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
Entrevista a Lluís Ribera, director de la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia, que ens convida a disfrura-la del 8 ...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Entrevista a Lluís Ribera, president de l'Associació Fira Gastronòmica de l'Alcúdia 2017
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
"Després de la pandèmia i amb 25 celebracions a la costella, la Fira Gastronòmica de l'Alcúdia es mereixia una...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més