._000238
El diari digital El Seis Doble, un anys més, s’acostat al recinte firal de l’Alcúdia per a conversar amb el protagonistes d’un dels events gastronòmics més importants que es celebren a la nostra comarca. Tant com en l’ organització , expositors i públic, les cares de satisfacció són evidents, ja que després del cap de setmana, el balanç resulta positiu. La massiva afluència de visitants en la jornada del dissabte i diumenge, aprofitant el bon oratge que també ha sigut protagonista, ha permés fer una bona promoció dels productes i també augmentar el número de vendes.
Ara és moment de posar-se a treballar en la segona part, esta vesprada i demà dimecres 9 d’octubre s’espera de nou molts visitant, que podran disfrutar de productes de la comarca, de la mà de firmes tan pròximes a nosaltres com: Olives Verdú, de l’Alcúdia; Carnisseria La Casa, de Carcaixent; Tomás Pomares Dàtils, d’Alzira o Xurreria Alzira. Un altre dels actes inclosos en la fira està previst que tinga lloc el pròxim dilluns 14 d’octubre als Salones Siglo XXI, on es disputarà el VI Concurs de Putxero Valencià i el Concurs de Postres de Kaki de la Ribera del Xúquer.
En paraules al nostre diari, Lluís Ribera, el president de la Fira Gastronòmica, ens ha confirmat la ja presència de tos els expositors d’esta edició per a la següent. A més, ha afegit que també s’espera la inscripció de molts més, ja que el pròxim any la fira tindrà lloc del 8 al 12 d’octubre, que són dates, segons molts expositors, més factibles, degut a la coincidència d’altres certàmens gastronòmics abans del 8 d’octubre.
J.M.O.
Entrevista a expositors i Lluís Ribera
._000240