Carcaixent promociona la seua oferta turística i gastronòmica a FITUR 2025

Viernes, 31 de enero de 2025 | e6d.es
• El xef Àlex Vidal, del restaurant Origen, amb una estrella Michelín i Iván Talens, bartender de Més que Barmans, han sigut ambaixadors de la gastronomia local

Carcaixent ha participat un any més en la Fira Internacional de Turisme (FITUR), un dels esdeveniments més destacats del sector turístic a nivell mundial. La regidora de Turisme, Fina Naya, el regidor de Joventut, Fernando Sanchis, i Vicent Ibáñez, tècnic de turisme de l'Ajuntament de Carcaixent, han viatjat fins a Madrid per a donar suport a la promoció del patrimoni i la gastronomia local.
Un dels moments més esperats ha sigut la presentació en primícia del cartell de la X edició de la Fira Modernista, un esdeveniment que enguany celebra una dècada de trajectòria. Durant l’acte, s'han detallat les principals activitats i accions previstes per a l'edició d'enguany, consolidant així una proposta cultural que revaloritza el passat modernista de la ciutat.
A més, FITUR ha sigut l'escenari de la promoció de la Mostra de Taronja, iniciativa que, sota la marca "Carcaixent, Bressol de la Taronja", posa en valor la qualitat i la tradició citrícola del municipi. Este esdeveniment va més enllà d'una simple degustació, convertint-se en una experiència immersiva que fusiona història, gastronomia i innovació.
Com a part de la promoció gastronòmica, el xef Àlex Vidal, del restaurant Origen, ha elaborat en directe el plat tradicional d'Amparin de sèpia, un referent de la cuina local. Al seu torn, Iván Talens, bartender de Més que Barmans, ha preparat una selecció de còctels en què la taronja ha sigut l’ingredient estrella.
Amb esta presència destacada a FITUR, Carcaixent reafirma la seua aposta per un turisme sostenible, cultural i gastronòmic, que posa en valor el seu patrimoni i productes autòctons.
Ajuntament de Carcaixent