El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca es promociona en el X Congrés Nacional de Confraries
‘Estem molt satisfets de poder mostrar en esta fira totes les excel·lències del nostre Concurs’
L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria responsable del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, i amb la col·laboració del Gremi d'Hostaleria de Sueca i Platges, ha oferit als 150 participants en el X Congrés Nacional de Confraries de la Verge de les Angoixes que Sueca ha acollit durant el cap de setmana, la possibilitat de degustar l'autèntica recepta tradicional del certamen perquè gaudisquen i coneguen de primera mà les excel·lències del nostre plat més internacional. Entre els restaurants agremiats que han prestat la seua col·laboració per a este esdeveniment, es trobaven: el guanyador absolut de l'última edició del Concurs, Sequial 20; el guanyador local, Galiana; el restaurant del coordinador gastronòmic del certamen, La Granja; i el restaurant Llopis.La regidora responsable del Concurs, Manoli Egea, ha explicat que, després de sol·licitar-los col·laboració la Junta Major de Confraries amb motiu del Congrés nacional, “vaig veure l'oportunitat de continuar promocionant el nostre certamen, oferint la possibilitat que degustaren l'autèntica recepta de paella del Concurs a les més de 150 persones que ens visitaven de tota Espanya”. El director del Concurs, Tony Landete, ha mostrat el seu agraïment a l'Ajuntament perquè, “indirectament, a través d'estes accions, la nostra paella té la possibilitat d'arribar a molts més llocs”. Egea ha assenyalat també que, “encara que el Concurs és conegut internacionalment, una bona prova és l'interés que creix en cada edició per part de professionals de tots els racons del món per vindre a participar, no cal deixar de treballar dia a dia mostrant el nostre orgull perquè Sueca siga reconeguda com a 'Ciutat Arrossera d'Espanya' i bressol de la paella valenciana”.
El guanyador absolut de l'última edició del certamen, Juan José San Bartolomé, ha mostrat la seua satisfacció per les mostres de suport que ha rebut d'Espanya i d'altres llocs del món, i l'interés que desperta la recepta, després del triomf aconseguit el mes de setembre passat; al mateix temps que s'ha mostrat encantat de col·laborar en la promoció de la paella del Concurs davant tantes persones vingudes este cap de setmana de tota Espanya. Per la seua part, el president del Gremi d'Hostaleria de Sueca i Platges, Salvador Ortega, ha assenyalat que “sempre que se'ns sol·licite col·laboració per a la promoció de la nostra gastronomia, ací estarem nosaltres, com ha sigut el cas de la degustació per als participants en el Congrés o la presència del Concurs Internacional de Paella Valenciana en la fira Gastrònoma”.
-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
El restaurant del Congrés dels Diputats serveix vora 1500 racions de paella valenciana segons la recepta del C...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Més de 1.200 racions de paella valenciana, cuinada segons la recepta del Concurs Internacional de Sueca, es va...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Els dos restaurants del Parlament espanyol serviren ahir un miler de racions de paella valenciana
Hi ha 0 comentaris / Llegir més