| Edició núm. | Any: 13 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

 03/10/2014

POBLACIONS » Gastronomia, oci i més a la Ribera » Arròs » Esdeveniments gastronòmics

El dilluns es celebra el VII Concurs de Putxero Valencià i postres de Kaki de La Ribera

Entrevista a Lluís Ribera, president de la Fira Gastronòmica de l'Alcúdia, amb motiu del VII Concurs de Putxero Valencià i postres de Kaki de La Ribera


._000279

Entrevista a Lluís Ribera,
president de la Fira Gastronòmica de l'Alcúdia




El proper dilluns, dia 6 d’octubre, tindrà lloc a los Salones Siglo XXI la setena edició del Concurs de Putxero Valencià i Postres de Kaki de La Ribera, organitzat per l’Associació Fira Gastronòmica de l’Alcúdia. Este és l'equip que formarà el jurat del concurs:
Restauradors: Els alcudians Juan Carlos Galbis (president del jurat), Fausto Clemente (amfitrió del certamen) i Carmen Arocas (que ha tornat a viure a l’Alcúdia després de jubilar-se com a Cap de les Cuines Centrals de l’Ajuntament de París)  i Isabel Ribelles, del restaurant Nazaret, guanyador de la darrera edició del concurs. També en formarà part Richard Briz (Carnisseries Orce) proveïdor de carnisseria i xarcuteria de l’espai de restauració de la Fira.
Periodistes i crítics: El periodista i escriptor Emili Piera i el sacerdot Joaquín Núñez, provinent d’una família xativina de llarga tradició culinària i habitual columnista i tertulià de ràdio.
L’Ajuntament està representat enguany per les presidentes de 3 de les associacions més actives de l’Alcúdia:  Immaculada Sanchis (Junta Local AECC), Elena Giner (Mestreses Tyrius) i Mª Teresa Martorell (Dones de l’Alcúdia).
Deu jurats per a triar el millor entre els putxeros oferits pels 12 restauradors participants, provinents de diferents comarques de la Comunitat Valenciana.
També es triaran les millors postres fetes amb Kaki de la Ribera. La DO i la Fundació Caixa Rural de l’Alcúdia patrocinen este concurs, que cada vegada està més renyit. Per tal que els restauradors vagen fent les proves de les seues creacions, la organització envia a cada participant un basquet dels primers kakis de la collita d’enguany, amb els quals a hores d’ara ja estaran experimentant.
La celebració del concurs serà enguany previ a la inauguració oficial de la Fira Gastronòmica, que se celebrarà dimecres 8 d’octubre a les 7 de la vesprada al parc que duu el nom de la Fira. En el transcurs del dinar Daniel Belda, gerent de Bodegues Belda, de Fontanars dels Alforins, serà homenatjat per la organització per ser l’únic expositor que no ha faltat a cap de les 20 edicions de la Fira.

 
._000330
Restaurants participants

SALA BRAHAM RIOLA
RESTAURANT EMI ORXETA
MIGUEL Y JUANI L'ALCÚDIA
LA VISTETA BARX
LA GRANJA SUECA
JUAN VEINTITRÉS BENIFAIO
HOTEL LES ROTES DENIA
GAMBRINUS SIETE AGUAS
CHAPARRAL SERRA
CASA GRANERO SERRA
LA MAR SALÀ CULLERA
LA BONITA DEL PUERTO GRAU DE GANDIA
 
 
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
  • 0Comentaris
    Imprimir Enviar a un amic

Notícies similars

AFEGIR UN COMENTARI

Escriu en aquest camp el resultat de la suma, en xifra

És obligatori omplir aquesta casella amb un nick o nom real. No utilitzar la paraula "Anònim" o similars

La direcció no apareixerà públicament però ha de ser correcta; en cas contrari, no se editarà el comentari. Es comprobarà l'autenticitat del e-mail, encara que no se farà públic, seguint la nostra política de privacitat.

* El comentari pot tardar a aparéixer perquè ha de ser moderat per l'administrador. * Ens reservem el dret de no publicar o eliminar els comentaris que considerem de mal gust, il•lícits o contraris a la bona fe; així com els de contingut de caràcter racista, xenòfob, d'apologia al terrorisme o que atempten contra els drets humans. * EL SIS DOBLE no té per què compartir l'opinió de l'usuari, ni es fa responsable de les opinions abocades. * Es recomana no abusar de les majúscules ni d'abreviatures. * Els comentaris han de guardar relació amb el tema del qual tracta la notícia. * No s'admeten comentaris de caràcter publicitari.