Enguany han sigut 18 els restauradors que competien al concurs en la seua novena edició, entre ells alguns que participaven per primera vegada, com ara Tabick, de Llombai; Llopis, se Sueca, i l’Albereda i La Fragua, de València. Els altres 15 havien participat en diferents edicions del concurs abans d’ara. N’hi ha, fins i tot, que vénen tots els anys “perquè en este concurs és en el que millor es tracta als restauradors, ens fan sentir molt bé des que arribem fins que ens n’anem, i això és molt d’agrair” ens deia un dels més veterans.
El jurat ha estat composat per Juan Carlos Galbis, que exerceix de president, Fausto Clemente, fill, que s’estrenava enguany com a jurat, Pere Gómez, propietari del restaurant l’Oncle Pere de l’Alcúdia, Pilar Lozano, històrica de la restauració a València al fron del seu restaurant La Riuà, Alex Aparicio, de l’AECC i a societat gastronòmiga “Lo figatelll” de València i el polifacètic Tonino Guitián, guionista-periodista-escriptor-actor a qui han pogut vore a la televisió en programes com ara “Vamos a cocinar”, amb el cuiner José Andrés o “Un país para comérselo”, amb Imanol Arias i Juan Echanove.
Els premis d’esta 9a edició han sigut:
3r premi de postres de Kaki de la Ribera: PICANTERRA, Cullera
2n premi de postres de Kaki de la Ribera: MIGUEL Y JUANI, l’Alcúdia
1r premi de postres de Kaki de la Ribera: EL RACÓ, Meliana
3r premi Putxero Valencià: CHEF AMADEO, Platja de Gandia
2n premi Putxero Valencià: GAMBRINUS, Siete Aguas
1r premi Putxero Valencià: MIGUELY JUANI, l’Alcúdia
Associació Fira Gastronòmica