El participants locals en el II Concurs Nacional Paella de Cullera confien en el seu plat
Els restaurants Rincón del Faro, El Blanco i Club de Tenis de Cullera alaben la gran qualitat dels productes de proximitat
El II Concurs Nacional Paella de Cullera se està celebrant front al mar, amb moltíssims veïns de la localitat que s’han arrimat a vore com es cuina este plat autòcton i que compta amb els ingredients que es troben al terme. La Paella de Cullera és una gran creació culinària que s'emmarca dins del projecte de rellançament turístic de Cullera que està materialitzant el govern municipal. Basant-se en la filosofia de la gastronomia de Quilòmetre 0, busca fomentar els productes locals i atraure als amants de la bona taula. Els restaurants Rincón del Faro, El Blanco i Club de Tenis de Cullera ha quedat altament satisfets amb la seua participació i esperen “pegar el colp” en esta segona edició.-
0ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
Per als participants locals, nacionals i internacionals
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Cinc restaurants locals competiran enguany amb la resta de participants internacionals i de l'estat espanyol
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
En honor a les persones que fan possible la internacionalització del concurs i el plat insígnia dels suecans
Hi ha 0 comentaris / Llegir més