Clica a la foto per ampliar
El pizzer de Carcaixent Xavi Bo guanya el V Campionat d'Espanya, en la categoria de Pizza Presentació
Amb una creació de crema de bolets, formatges straciatella affumicata i pecorino, llonganissa blanquet i confitura de boletus
Doblet valencià en el V Campionat d'Espanya de Pizza per Passió, un dels esdeveniments més importants del sector al nostre país. Els pizzers Xavi Bo (que obrirà l'establiment Capisci a la fi d'aquest mes a Carcaixent) i Marco Bianchi (del Grup Il Cortile) aconsegueixen la 1a i 3a posició respectivament, en aquesta competició celebrada a Granada en la qual han participat els millors 60 pizzers professionals de l'àmbit nacional i internacional.En la categoria de ‘Pizza Presentació’, les propostes dels cuiners valencians de Capisci i Il Cortile han captivat a un jurat compost pels millors pizzaiolos internacionals, com Silvestri Federico, Campió del Món en 2018.
Reconeguts distribuïdors de productes d'alimentació italiana i representants de la Universita’ della Pizza Italiana nel Pelat (UPIM), organitzadora del Campionat, també han format part del jurat.
Xavi Bo, de Capisci, natural de Carcaixent i expizzaiolo del restaurant Il Cortile ha aconseguit conquistar el més alt del podi amb una creació gurmet de crema de bolets, formatges straciatella affumicata i pecorino, embotit blanquet i confitura de boletus.
E6D
OFICINES RECOMANADES DE CAIXA POPULAR A LA RIBERA
._000006
El Sis Doble no corregeix els escrits que rep. La reproducció d'aquest text és literal; fidel a les paraules, redacció , ortografia i sentit de l'autor/s
-
1ComentarisImprimir Enviar a un amic
-
Notícies similars
-
La seua pizza captivà al jurat. Actualment està al front de Capisci Pizzería a Carcaixent
Hi ha 6 comentaris / Llegir més
-
El concurs es va celebrar el passat 6 de febrer, en el Palau de Congressos de Màlaga
Hi ha 0 comentaris / Llegir més
-
Xavi Boluda Anadón va obtindre el primer premi en la categoria 3r i 4t d'Ensenyances Superiors i Miquel Cuenca...
Hi ha 0 comentaris / Llegir més