La seu del Centre de Turisme (CdT) de València acull este matí la primera edició del concurs ‘Arròs de Sueca 2.0’. Este innovador certamen gastronòmic, organitzat per l’Ajuntament de Sueca, junt al Centre de Turisme de València (CdT), el Club de Caps de Cuina i Rebosteria de la Comunitat Valenciana, la Universitat Politècnica de València i la Federació Empresarial d’Hostaleria de València, està dirigit a cuiners joves, i el seu objectiu principal és que innovació i tradició es donen la mà.
“Si ja som coneguts en tot el món per fer el millor plat cuinat amb arròs, ara també volem ser-lo per fer les receptes més originals amb els ingredients de la nostra paella. Volem unir tradició i modernitat; la tradició, representada per la paella valenciana, amb els ingredients que considerem adequats; la modernitat, per la lliure elecció dels concursants a l’hora de cuinar-los per a crear nous plats que delecten el públic”, assenyala l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.
“Demà, el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca arriba a la seua 52 edició i com diu el refrany: renovar-se o morir. En realitat, més que un canvi, assistim hui a un naixement i el fill és el primer Concurs Arròs de Sueca 2.0. Este concurs naix amb vocació de trampolí de promoció per als joves cuiners, perquè demostren el seu art, la seua imaginació davant dels ingredients clàssics de la nostra paella i elaboren receptes originals i innovadores que s’acosten als gustos canviants de la gent. És indubtable que la cuina tradicional té un públic fidel, i el que ha de buscar el món de la restauració és que les receptes de tota la vida s’elaboren amb els millors productes, preferentment quilòmetre zero, per a impulsar l’agricultura de la zona i de la resta de proveïdors locals”, sosté la regidora responsable del Concurs, Teresa Ribes.
Llegir notícia completa en suheca.com
._000161
Totes les notícies publicades de les Festes de Sueca 2012 - Clic ací