._000733
De nou ha tornat a celebrar-se amb tot els seu esplendor i qualitat culinària el XV Concurs de Putxero Valencià a l’Alcúdia, en la Sala Siglo XXI. Després d’una meravellosa edició de la Fira Gastronòmica de l'Alcúdia s’ha tornat a disputar el guardó de cuinar el millor putxero valencià del món entre 12 restauradors de la comarca de la Ribera i d’arreu la Comunitat Valenciana.
A més, també s’ha celebrat el Concurs de Postres de Kaki de la Ribera, que enguan s'amplia a altres elaboracions culinaries i passa a anomenar-se Concurs de Cuina del Kaki DOP Ribera del Xúquer i que en esta primera edició el primer premi se l'ha endut Miguel i Juani de l’Alcúdia; el segon premi ha sigut per al Restaurant Granero, de Serra, i el tercer premi per a el Restaurant Setaygues.
En el XV Concurs de Putxero Valencià a l’Alcúdia, el primer premi de Putxero a sigut per al Restaurant Joan XXIII de Benifaió, el segon per al Restaurant Setaygues de Setaigües i el tercer per al Restaurant Miguel i Juani de l’Alcúdia.
L’alcalde de l’Alcúdia Andreu Salom ha reivindicat “el putxero valencià com el menjar per excel·lència, a més de la paella i la fideguà, i ha de ser un plat que setmana rere setmana ha d’estar a les cases i a les cartes dels millors restaurants de la Comunitat Valenciana”.
E6D
._000049